Taiji Umik – Retreat

V mesecu juliju pripravljamo prvi tajji “retreat”. Za štiri dni, od 23. – 26. julija, se bomo umaknili v naravo. Poglabljali bomo veščino taijiquan in se sprostili v prečudovitem gorskem okolju Karami centra pod Košuto na Gorenjskem.
Pridružil se nam bo tudi učitelj Johan Duguet iz Španije in po vsej verjetnosti še kakšen izkušen prijatelj iz tujine. Vadili bomo forme, orodja, potiske rok, osnove, skratka, vse, kar nam bo padlo na pamet, saj bo časa dovolj za resno vadbo, kot tudi sprostitev.
Za vse tiste, ki v veščini še niste tako izpopolnjeni ali pa bi si želeli pobližje seznaniti s chen stilom, bo vsak dan zjutraj in popoldne eno in pol urni vodeni program.
Hrano si bomo pripravljali sami. Število postelj v Karamiju je omejeno (po principu ‘kdor se prej prijavi’). 

Okvirni urnik: Dopoldne bomo vadili in proučevali forme in orodja (ne bomo se učili zaporedja, pač pa razne posebnosti ali značilnosti), popoldne pa se bomo bolj osredotočili na potiske rok, aplikacije itd. in jih zaključili s turnirjem potiskanja rok v dvoje. Vodena vadba za začetnike ali manj izkušene bo od 9:00-10:30 dopoldne in od 16:00-17:30 popoldne.

Cene: 80€ za vse štiri dni, 30€ na dan (za člane društva Chen Taijiquan Slovenija pa 25% popusta) V ceni so vključeni stroški organizacije, prostora, vadbe. Nočitev se zaračuna posebej in sicer 15€ na noč. Hrano si bomo kuhali sami, stroške si bomo porazdelili. Prijava je obvezna. Svetujemo vam, da pohitite, saj so kapacitete nočitve omejene. Prijavite se na [email protected] ali 041 773 855.

Taiji retreat nam nudi enkratno priložnost sprostitve, srečanja in vadbo z drugimi taiji-jarji in to sredi poletja, v objemu zelenja in gora. Štiri dni vadbe z izkušenimi učitelji, druženje, sprehodi, zvečer pa ogenj in pesmi…