Šolsko leto 21/22 in COVID boni

Zadnji teden septembra začnemo z vadbo taijija (če bo vse po sreči). Vadili bomo tradicionalno ‘Prvo Staro formo’ (Laojia Yilu), ki je ‘zakon’ chen taiji stila. Učni program zajema vse aspekte te čudovite starodavne veščine: od osnovnih načel gibanja in tehnike ‘navijanja svile’, statične vaje (stoječa meditacija) in načel gibanja. Gibanje v dvoje bo odvisno od ‘razumnih’ zdravstvenih omejitev. Forma, katero se učimo, razvijamo in se v njej izpopolnjujemo več let, združuje vse omenjene vidike v elegantno vajo. Metoda poučevanja je v skladu s preizkušenimi metodami stila, razvitega v kitajski vasici Chenjiagou. Po njej ima stil tudi ime: Chen taijiquan.

Nov urnik je že sestavljen. Podrobnosti si lahko pogledate tukaj. V Ljubljani začnemo 27. septembra ob 18:00 (Štepanjsko naselje), na Jesenicah 24.septembra ob 19:30 (Gimnazija Jesenice), in v Tržiču 21. septembra ob 19:00 (športna dvorana Taijiquan, Balos 1).

COVID bon za šport: Člani društva lahko uveljavljajo koriščenje bona v višini 100€ za plačilo članarine 21/22. (polnoletni 100€, mladoletni 50€). Izpolnite le obrazec z vašimi podatki: ime in priimek in EMŠO (BON21) in še kopijo osebnega dokumenta. Lahko pošljete na email društva ali prinesete osebno.

Lepo vabljeni.