OBVESTILO

Glede na to, da so se ukrepi sprostili, bomo tudi mi začeli s ponovno vadbo na vseh lokacijah.
Ljubljani se za ponedeljek 15.2.. še ne ve; če bo vadba mogoča, vas obvestimo po sms-su tekom dopoldneva. Če ne bo mogoča, začnemo z naslednjim ponedeljkom, 22.2. ob 18.uri.
na Jesnicah začnemo v petek 19.2. ob 19.30 uri
Tržiču začnemo v torek 16.2. ob 19.uri
V preostalem letu uvajamo tudi nekaj sprememb:
VADBA V TRŽIČU
Redna vadba bo potekala samo ob torkih od 19. do 21. ure. Eno uro in pol splošna vadba in pol ure meč ali katero drugo orodje. V četrtkih vadbe ne bo. V sobotah bomo nadaljevali tako kot do sedaj, od 9. do 11. ure; delali bomo na novi formi, push hands itd.
VADNINA
Namesto letne članarine, se bodo stroški vadbe lahko poravnali mesečno. Mesečna vadnina znaša 35€, ki pa se mora poravnati do prve vadbe za tekoči mesec. Prosimo, da vadnino nakažete na naš bančni račun. Kdor želi, lahko plača tudi za več mesecev vnaprej.
Znesek 35€ / mesec velja za vse lokacije.
Tisti, ki ste že na začetku šolskega leta plačali del ali celo članarino, bomo znesek poračunali s tekočimi vadbami.
Tisti, ki ste vadili v obdobju od septembra do ‘lockdowna’ in še niste ničesar plačali, prosimo, da za to obdobje poravnate v enkratnem znesku 35€
IN KAJ VSE JE POKRITO S 35€ / mesec?
Redna vadba 1x tedensko eno uro in pol oziroma dve (orodja). Pokriti so stroški seminarjev, ki jih izvaja naše društvo. Vadi se lahko na katerikoli lokaciji; na eni ali vseh. Sobotna vadba je brezplačna.
Veselimo se ponovnega snidenja, veselimo se ponovne vadbe z vami!