Zakaj z nami?

Taiji je veliko več kot samo gibanje

Je umetnost gibanja in filozofija – delo velikih mojstrov kitajske zgodovine. Skozi neprekinjeno izmenjavanje yin-yang (pozitivnega-negativnega, odprto-zaprto, polno-prazno, itd.) iščemo lahkotnost harmonije v vsakem gibu. To poživlja našo življenjsko energijo (qi) in odpira vrata v pravo zakladnico zdravja in zadovoljstva.

Veliki ideali – veliki učitelji

Tako visokih idealov ni lahko doseči, sploh pa ne brez pomoči dobrih učiteljev, ki poskrbijo, da so naši gibi pravilni in da v veščini dobro napredujemo. Društvo Chen -Taijiquan Slovenija prejema podporo mojstrov prav iz korenin – od mojstra Fu Nengbina, ki je učenec velikega mojstra Chen Zhengleia. Slednji je eden glavnih nosilcev taijija na Kitajskem.  Vsi učitelji veščino vadijo že vrsto let ter se redno izobražujejo na seminarjih doma in v tujini, predvsem na Kitajskem.

Vadba in še več vadbe

Vadbe taijija ni nikoli dovolj. Je kot neke vrste meditacija, ki nas zasvoji, potem ko okusimo njene rezultate; umirjenost, veselje, sproščenost, poživljenost… skratka, po vadbi se čutimo prenovljeni. V našem društvu skrbimo, da lahko vadimo skoraj vsak dan. Poleg rednih vadb, lahko vadimo tudi samostojno v lepi in topli telovadnici.

Če se želite naučiti resnično pravi taiji in ste se pripravljeni potruditi, potem ste na pravem mestu

V urniku preverite, kje poučujemo. Prav tako preverite kdaj v mesecu, se lahko udeležite poskusne BREZPLAČNE vadbe. In jo poskusite – z veseljem vam jo bomo osebno predstavili. V ceniku preverite znesek letne članarine – zagotavljamo, da smo pri cenejših, če ne najcenejših!

Če še vedno niste prepričani

ali pa  bi radi kaj povprašali, bomo veseli vašega odziva na tel. 041 773 855 ali po e-pošti: [email protected]